Wat is Healing Rooms?

Bij Healing Rooms kun je gebed vragen voor allerlei zaken. We kunnen bijvoorbeeld bidden voor genezing van lichamelijke ziekten of psychische klachten, maar ook voor eenzaamheid, het vinden van een (andere) baan/woning, problemen op relationeel of financieel vlak, voor angst, onzekerheid, depressieve gevoelens of gewoon voor een zegen over jouw leven of specifieke hartsverlangens.

Nadat ik voor mij heb laten bidden bij Healing Rooms, heb ik de dokter opnieuw bezocht. Het gaat zo goed met mij dat mijn operatie niet meer nodig is!

Hoe werkt het?

Healing Rooms werkt als een inloopspreekuur. Je komt binnen in de ontvangstruimte en je wordt verwelkomd door onze gastvrouw/gastheer. Als je aan de beurt bent, word er door een gebedsteam voor je gebeden. Je kunt zo vaak terugkomen als je zelf nodig denkt te hebben.

Ons gezin is door gebed weer bijelkaar gekomen!

Voor wie?

Iedereen is welkom en je kan zo binnen lopen. Het is gratis. Het maakt niet uit of je gelooft of niet, of je christen bent of niet. De liefde en goedheid van God is er voor iedereen.

Toen ik voor de eerste keer naar Healing Rooms ging, was dat voor mij een ongelooflijke gebeurtenis. Vanaf die dag voel ik mij een stuk beter!

Wie zijn wij?

Healing Rooms is een initiatief van City Life Church, een moderne eigentijdse kerk in Midden-Limburg. De vrijwilligers van de Healing Rooms zijn allemaal christen die er rotsvast van overtuigd zijn dat gebed voor mensen in de naam van Jezus, een krachtige uitwerking heeft voor iedereen die dat gebed ontvangt.

Woensdag 26 augustus tussen 20:00u en 21:30u in Maasbracht (Havenstraat 15, 6051 CR)

Vul het formulier in voor een afspraak

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding per email. De email bevat het tijdstip waarop je wordt verwacht. Je kunt een voorkeurstijdstip doorgeven, we proberen hier rekening mee te houden.